Politică

2019-09-09, 17:26:16

Viorica Dăncilă, mesaj pentru pensionari: „Vrem să trăiţi cu demnitate în ţara pe care o iubiţi, care vă iubeşte şi vă protejează la rândul ei”

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la preşedinţia României, reaminteşte că social-democraţii au reuşit chiar în luna septembrie să crească punctul de pensie cu 15 procente.

De la 1 septembrie 2019, punctul de pensie a crescut cu 15%, adică de la 1.100 lei la 1.265 lei. De exemplu, o persoană care avea o pensie de 803 lei primeşte de acum o pensie de 924 lei. Pensiile tututor beneficiarilor au fost recalculate, iar taloanele au fost deja tipărite. În patru ani de guvernare, până în 2020, prin patru etape de creştere, PSD va reuşi să dubleze pensiile în România.

„Şi anul acesta, de la 1 septembrie, am reuşit să creştem pensiile a peste cinci milioane de români. E o datorie de suflet faţă de dumneavoastră, de la care PSD nu va da înapoi niciodată, în ciuda tuturor blocajelor politice actuale sau viitoare. Luptăm în continuare ca, an de an, să venim cu măsuri prin care să simţiţi direct şi real că vă este din ce în ce mai bine. Vrem să trăiţi cu demnitate în ţara pe care o iubiţi, care vă iubeşte şi vă protejează la rândul ei. Cu sprijinul dumneavoastră şi al celor dragi, vom putea lua şi în 2020 şi în 2021, măsuri care să vă aducă mai multă mulţumire şi bunăstare, alături de familie”, transmite Viorica Dăncilă.

Comentarii

Redacţia

2019-09-09 17:26:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...