Comunitate

2019-11-30, 11:37:39

Vocea României | Slătineanul Gabriel Bîscoveanu merge mai departe în echipa lui Tudor Chirilă

Slătineanul Gabriel Bîscoveanu a fost ales de Tudor Chirilă să meargă mai departe la Vocea României, după duelul cu Bogdan Ghirău.

Bogdan și Gabriel s-au duelat pe piesa "Under pressure", a trupei legendare Queen. Duelul a fost unul strâns, însă Gabriel a fost mai bun și a mers mai departe.

După audiţiile pe nevăzute, Gabriel a fost ales de Smiley.

Smiley a avut de luat o decizie teribilă în prima probă de KO. Artistul a avut de ales între Andi Țolea, Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu, patru voci foarte bune, care s-au luptat pentru a rămâne în echipa îndrăgitului artist român.

Smiley a decis să meargă mai departe cu Andi Țolea, cel care a cântat excelent un cover pe Celine Dion – I Will Always Love You. Cu toate acestea, și prestația lui Gabriel Bîscoveanu, cel care a cântat la chitară melodia celor de la Twenty One Pilots – Can’t Stop Falling in Love, i-a impresionat pe jurați. „Mă văd lucra cu oricare dintre voi pe viitor”, le-a transmis Smiley celor din echipa lui. Cu toate acestea, artistul nu a putut alege decât pe unul dintre cei aflați în echipa sa, așa că a mers mai departe cu Andi Țolea.

Tudor Chirilă a decis atunci să îl salveze pe Gabriel Bîscoveanu, după ce a fost impresionat de prestația lui la chitară.

Comentarii

Redacţia

2019-11-30 11:37:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...