Politică

2019-11-15, 13:47:09

Voiculescu îl acuză pe Ştirbu de cinism, când spune că PNL Olt a înregistrat în rezultat slab în primul tur

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, i-a răspuns vineri, într-o conferinţă de presă, deputatului Gigel Ştirbu are a afirmat că rezultatele obţinute de liberali în judeţ sunt cele mai slabe din ultimii ani.

Liviu Voiculescu l-a acuzat pe Ştirbu de cinism.

„La tot ce s-a întâmplat săptămâna asta, concluzia mea este următoarea: să încerci să dinamitezi o filială şi munca la firul ierbii a unor colegi liberali de frica pierderii poziţiei pe o listă la alegerile parlamentare, mie, unul - sincer şi cu emoţie vă spun, îmi denotă un cinism care rar mi-a fost să văd la un om”, a declarat preşedintele PNL Olt.

Vicepreşedintele PNL la nivel naţional, deputatul Gigel Ştirbu, a criticat miercuri, într-o conferinţă de presă, rezultatele obţinute de liberalii din Olt, în primul tur al prezidenţialelor. Ştirbu a afirmat că este „un moment de cotitură pentru liberalismul de pe aceste meleaguri”.

Comentarii

Redacţia

2019-11-15 13:47:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...