Politică

2019-04-02, 16:15:48

Voiculescu îl apără pe Comănescu după episodul „Ora Pământului”: „S-a grăbit puţin, e omeneşte”

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a încercat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, să-l scuze pe subalternul său, Ionuţ Comănescu, liberalul slătinean care a criticat pe Facebook primăria că nu merge iluminatul public, când de fapt era vorba despre evenimentul „Ora Pământului”.

Voiculescu a spus că „se pot întâmpla şi astfel de chestiuni” şi că Ionuţ Comănescu s-a grăbit să critice din dorinţa de a atrage atenţia unor lucruri care nu merg bine.

„Astfel de lucruri se mai întâmplă şi, câteodată, din dorinţa lui Ionuţ de a atrage atenţia asupra unor lucruri care nu merg bine, se pot întâmpla şi astfel de chestiuni. A revenit, nu văd ce mare rău a făcut. S-a grăbit puţin, e omeneşte”, a declarat Voiculescu.

Comănescu a înfierat, sâmbătă seara, într-o postare pe Facebook actuala administraţie locală pentru că iluminatul public este stins. Liberalul şi-a dat seama că de fapt este vorba despre evenimentul „Ora Pământului” şi a şters repede postarea.

Ionuţ Comănescu a explicat, la rândul său, că a fost „derutat” de faptul că pe bulevardul A.I. Cuza, principala arteră rutieră a Slatinei, luminile au rămas aprinse.

„Am postat şi, după aceea, mi-am dat seama că este «Ora Pământului». M-a derutat faptul că pe bulevard luminile erau aprinse. Nu erau stinse în toată Slatina, pe bulevard erau aprinse, iar pe diferite artere erau stinse. La câteva minute, mi-am dat seama că e «Ora Pământului» şi am şters postarea. A fost greşeala mea”, a afirmat el.

Primăria Slatina anunţa încă de vineri că se alătură evenimentului „Ora Pământului” şi că stinge lumina în imobilele pe care le administrează, dar şi pe mai multe străzi din oraş.

Comentarii

Redacţia

2019-04-02 16:15:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...