Politică

2020-03-24, 09:44:49

Voiculescu, testat negativ pentru coronavirus şi a doua oară

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost testat negativ la coronavirus pentru a doua oră, după ce s-a aflat în aceeaşi sală cu senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu COVID-19.

Liviu Voiculescu transmite că va ieşi şi din izolarea la domiciliu, dar că va încerca să interacţioneze cât mai puţin cu oamenii.

„Rezultatul celui de-al doilea test care mi-a fost efectuat pentru depistarea virusului este negativ. În urma acestui rezultat, am epuizat și perioada de izolare la domiciliu. Cu toate acestea, voi continua să-mi exercit atribuțiunile de primar și activitățile curente interacționând cât mai puțin cu oamenii.  Cu experiența la purtător, vă transmit pe această cale tuturor  un apel: oricât de greu vi se pare că este sau oricât de greu vă este, staţi în casă! Izolarea nu-i un capăt de lume. Izolarea nu ucide. Izolarea vă poate salva, pe voi și pe toți cei din jurul vostru!”, scrie Liviu Voiculescu, pe Facebook.

Voiculescu se afla în izolare la domiciliu după ce a fost prezent la şedinţa Biroului Politic al partidului alături de senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu coronavirus.La aceeaşi întâlnire a fost prezent şi preşedintele seniorilor liberali, Ion Voicu. Şi acesta s-a aflat în izolare la domiciliu, iar testele făcute au ieşit negative.

Comentarii

Redacţia

2020-03-24 09:44:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...