Social

2020-05-12, 15:12:24

Zece familii din Olt, ajutate de PSD prin intermediul platformei alaturidetine.ro

Zece familii din judeţul Olt aflate în situaţii de necesitate, din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus, au fost ajutate de social-democraţii olteni, prin intermediul platformei alaturidetine.ro.

Deputatul PSD Marius Iancu a explicat că această platformă lansată de social-democraţi asigură o legătură directă cu oamenii aflaţi în nevoie.

„Această platformă alaturidetine.ro a fost lansată în perioada pandemiei. Ne-am dorit să venim în sprijinul cetăţenilor, să-i ajutăm în soluţionarea problemelor cu care se confruntă: asistenţă juridică, asistenţă pentru procurarea de mâncare şi medicamente. Ei pot să acceseze această platformă, unde îşi pot lăsa datele de identificare. Din judeţul Olt, am avut câteva solicitări reale, în jur de zece. Eu, personal, i-am sunat pe oameni şi le-am aflat problemele, încercând să le soluţionăm”, a declarat Iancu.

Principalele probleme semnalate de olteni reprezintă lipsa de alimente şi de medicamente.

„Oamenii nu mai au locuri de muncă şi sunt în situaţii dificile. Am luat legătura cu autorităţile din localităţile respective şi le-am venit în ajutor. La nivelul judeţului nostru, primarii au înţeles să fie aproape de cetăţenii lor, în această perioadă, poate de aceea n-am avut foarte multe solicitări. Dar ce ni s-a solicitat, am reuşit să rezolvăm”, a mai spus Marius Iancu.

Comentarii

Redacţia

2020-05-12 15:12:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...