Eveniment

2017-02-13, 15:46:26

Zece studenţi ai Academiei de Poliţie „A.I. Cuza”, în stagiu de practică la Jandarmeria Olt

Zece studenţi de la Academia de Poliţie „A.I.Cuza” Bucureşti - Arma Jandarmi desfăşoară, în perioada 13 februarie - 12 martie, la Jandarmeria Olt, un stagiu de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Jandarmeria Olt, la acest stagiu participă studenţi din anul I, II şi III de studiu, activităţile debutând cu un program de acomodare cu specificul şi misiunile executate de inspectoratul judeţean.
 
„Studenţii au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică şi pază şi protecţie instituţională ale unităţii din localităţile Slatina, Balș şi Corabia, având posibilitatea să îşi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs”, se arată în comunicatul de presă citat.

Pe întreaga perioadă a stagiului de practică, studenţii sunt  îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională, acordându-se o atenţie deosebită caracterului formativ şi complementar al practicii.

Comentarii

Redacţia

2017-02-13 15:46:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro