Eveniment

2019-04-22, 12:09:31

Zeci de şoferi au rămas fără permis, de Florii

21 de permise de conducere, dintre care patru pentru alcool şi şapte pentru viteză, au fost reţinute, în weekendul de Florii, de poliţiştii olteni.

570 de amenzi, în valoare totală de 81.596 lei, au fost aplicate de poliţişti, potrivit IPJ Olt. Au fost depistați 70 de conducători auto care au depășit viteza legal admisă.

Totodată, poliţiştii au reţinut 21 de permise de conducere, dintre care patru pentru alcool, şapte pentru viteză, 10 pentru alte abateri la normele rutiere, și au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

În acest weekend, la nivelul județului Olt, aproximativ 300 de polițiști au acționat zilnic în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale.

Comentarii

Redacţia

2019-04-22 12:09:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...