Cultură

2018-01-12, 15:08:33

Ziua Culturii Naţionale, marcată la Slatina „sub semnul lui Eminescu”

O serie de evenimente culturale, menite a omagia nu numai pe Mihai Eminescu ci toată cultura românească, se vor desfăşura săptămâna viitoare la Slatina.

Manifestările se vor desfăşura sub egida „Sub semnul lui Eminescu”, după cum urmează.

Luni, 15 ianuarie 2018, ora 12.30, Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, sunt organizate expoziţie cu desene semnate de maestrul Spiru Vergulescu (ilustrație la poezia eminesciană) și spectacol cu și despre Eminescu, realizat de Asociația Culturală Center Inter Art, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt și cu Asociația Culturală Iordache Art.

Tot luni, la ora 18,30, şi tot la Centrul Cultural Eugen Ionescu va avea loc spectacolul muzical, „Beatles’n’ Jazz”, realizat de Spectacol Art București.

Marți, 16 ianuarie 2018 , ora 18.30, va avea loc spectacolul de teatru cu piesa „Năpasta”, realizată de Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

Intrarea la cele două spectacole se face pe bază de invitație care se poate ridica de la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu, începând de vineri 12 ianuarie 2018, ora 13.00.

Comentarii

Redacţia

2018-01-12 15:08:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...